Wszystkie L&K miały ciemne alusy, bo już znalazłem kilka co mają srebrne np: http://mototrader.onet.pl/details.as...1&ID=100085116
Bo się nie orientuję...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Bo się nie orientuję...
Ile może kosztować turbina od ARL'a i czy 1200PLN za używaną z przebiegiem około 60tkm to dobra cena? Była po programie robionym w CompSporcie, a będzie wymieniana na większą. Podobno dobrze się spisuje i jeszcze będzie sprawdzona po wyjęciu.
Proszę o poradę.
-
1200 za turbine po takim przebiegu bym nie dal.
Wolalbym juz doplacic nawet drugie tyle, zeby miec nową.
Na szczescie nie trzeba doplacac, az tyle za nowke.
600 to imho maks co mozna dac.
Oczywiscie to moje prywatne zdanie.TDI 205PS
Komentarz
-
Trochę się pogubiłem, znaczy się 1800 za nówkę?Zamieszczone przez MiKruSNa szczescie nie trzeba doplacac, az tyle za nowke.
600 to imho maks co mozna dac.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
Wlasnie po tyle chodza nowe od ARL, wiec cena 1200zl za uzywana i to po programie jest przegieta. 600zl max 800 to wszystko co mozna za nia dac.Zamieszczone przez BioBogonTrochę się pogubiłem, znaczy się 1800 za nówkę?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
pytałem w łomiankach od ARL po regeneracji 1400 zł +VAT a nowa 2400 zł + VAT
Komentarz
-
W takich miejscach jak Auto Rama czy jak im tam to sie nie kupuje. :PZamieszczone przez sebopytałem w łomiankach od ARL po regeneracji 1400 zł +VAT a nowa 2400 zł + VAT
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Rozmawialem dzisiaj z kumplem, ktory ma warsztat blacharsko-lakierniczy, a w zwiazku z tym dojscia do czesci zamiennych nowych i uzywanych do roznych aut i powiedzial mi, ze nowe turbo od ARL'a jest do zalatwienia za 1800-2000pln.
Komentarz
Komentarz